Succesfuld catering til min 30-års fødselsdagsfest

By:

I sidste weekend fyldte jeg 30 år, og jeg havde derfor arrangeret en stor fødselsdagsfest. Gæstelisten lød på 50 gæster, og jeg havde derfor ikke oveskud til at stå for madlavningen selv. Jeg ville hellere bruge mine kræfter uden for køkkenet, og derfor valgte jeg at få maden leveret fra cateringfirmaet Ebuffet. På denne måde havde jeg bedre tid til at forberede andre ting inden festens start, og jeg havde masser af tid til at nyde festlighederne under selve festen. Mulighederne er heldigvis gode og mange, når det kommer til catering København, og jeg er yderst tilfreds med mit valg af Ebuffet.

 

Mad af god kvalitet og tilfredse gæster

Det allerbedste ved cateringfirmaet var uden tvivl madens kvalitet. Jeg valgte deres såkaldte Totalarrangement, hvor både forret, buffet, dessert og natmad var inkluderet. Der var super mange muligheder at vælge imellem, og jeg fik derfor lige præcis den menu, som jeg ønskede. Kvaliteten var virkelig god, og gæsterne var yderst positive omkring maden. Især udvalget af oste var et hit hos mine gæster, og denne vil jeg helt klart anbefale. Ydermere var leveringen ikke til at klage over. Maden kom til den aftalte tid, og den havde ikke taget skade af at blive leveret af et cateringfirma. Den ønskede mad var tilpas varm, således den kunne serveres optimalt for gæsterne. Det af maden, som skulle forblive koldt, var også, som den skulle være.

 

Alt i alt er jeg yderst tilfreds med samarbejdet ved Ebuffet, og det er ikke sidste gang, jeg anvender dette cateringfirma. Priserne er virkelig gode, og jeg kan derfor sagtens indarbejde den leverede mad i mine festbudgetter. Maden er i god kvalitet, og glade gæster med fyldte maver samt et smil på læben er det, som jeg ønsker til en fest, og det er det, jeg får med levering af mad fra Ebuffet.