Så fik vi navngivet hustyranen

By:

Hverken min kone eller jeg er specielt religiøse, og vi besluttede derfor, at vi ville navngive vores søn, og så må han selv senere tage stilling til, om han vil døbes, konfirmeres og måske giftes i en kirke.

Vi havde også i forvejen besluttet, at vi ville have mad udefra, som gjorde, jeg kunne holde fri den dag, selvom jeg virkelig nyder mit køkken og elsker at lave mad også til større selskaber, så ville fruen i huset ikke have det.

Hyggeligt og nede på jorden

Vi vidste, vi ville gøre det lidt uformelt, og derfor ville vi have brunch, og så skulle folk bare sidde og hygge sig og få en rigtig god start på dagen. På mit arbejde havde de flere gange brugt http://ebuffet.dk/brunch/, og alle havde været meget tilfredse med maden og roste det meget.

Jeg kiggede på deres hjemmeside, og hvis de kunne leve op til det, de lovede der, så ville det være den bedste brunch i mands minde. Jeg valgte, at jeg troede på mine kollegaer og kontaktede kundeservice, og det gjorde bare, jeg fik endeligt bekræftet, at de skulle levere brunchen.

På selve dagen stod min kone og jeg klar med junior. De kom fra Ebuffet og stillede det hele op, super professionelt og alt klaret inden gæsterne kom. Der var for mig ikke tvivl om, at der kun var brugt friske råvarer, og brødet duftede, som havde du bagt det selv.

En god dag med nyt navn

Gæsterne kom, og inden vi fik set os om, så var der fyldt med dejlige mennesker, som næsten alle talte om, hvor god maden var, og hvor lækkert det hele var. Da jeg endelig fik lejlighed til at få lidt at spise, så måtte jeg også hyle, som de ulve jeg var iblandt, for maden var i særklasse.

Jeg kunne ikke sætte en finger på hverken mad eller servering, alt var så lækkert, som vi havde kunne forestille os, og der var ingen, som havde noget at udsætte på noget som helst.