Masser af god mad til fødselsdagen

By:

Jeg stod og skulle holde min 30 års fødselsdag i sidste weekend, hvilket betød masser af planlægning og en derfor en del stress om til. På grund af det her pres, kunne jeg heller ikke lige finde ud af, hvordan det hele skulle foregå i forhold til den mad, der skulle serveres – jeg havde i hvert fald ikke tid til at stå for den selv. Jeg valgt derfor i sidste ende at benytte mig af Ebuffet til at servere mad ud af huset, hvilket jeg nu kan erklære, at der var et godt valg.

Kvaliteten helt i top

Der er rigtig mange gode grunde til, at Ebuffet var et godt valg, og derfor er det vel bare at starte fra begyndelsen.

Allerede fra starten af viste Ebuffet sig som et godt valg, da man på deres hjemmeside har masser af valgmuligheder til gode priser. Jeg gik under den fane, der hed middag, og her blev jeg mødt af adskillige muligheder for buffeter – jeg kunne endda sammensætte min egen ud fra 50 forskellige, lækre retter. Der var simpelthen noget for enhver smag, og jeg endte med at få sammensat en lækker buffet, hvor dette netop skinnede igennem.

Mine forventninger var sat højt efter, jeg havde bestilt maden, og de blev kun endnu højere, da maden kom til tiden, og den var tilmed varm, så den var klar til servering med det samme. Der var bestemt heller ikke for lidt mad. Selvom gæsterne gjorde et stort indhug i buffeten, blev der bare ved med at være mad på bordet.

Nu til det allerbedste ved bestillingen hos Ebuffet. Alle mine forventninger blev indfriet, da jeg smagte maden. Den var simpelthen upåklagelig god, og alt var tilberedt helt perfekt. Jeg var bestemt heller ikke den eneste, der mente det. Mange af gæsterne kom nemlig hen og roste mit valg af mad, og et par af mine venner spurgte endda, hvor jeg havde bestilt fra.

Jeg vil uden tvivl anbefale Ebuffet til diverse arrangementer, eftersom deres kvalitet hele vejen igennem er i top.