Maden er vigtig

By:

Da jeg stod og skulle planlægge de store mærkedage, som i år alle faldt inden for 3 måneder, og jeg samtidig skulle ud og rejse med firmaet, så vidste jeg godt, at jeg ikke kunne nå at planlægge det hele og samtidig nå at lave maden. Det pinte mig meget, for er der noget, som jeg nyder, så er det mine timer i køkkenet. Jeg var, mod min vilje, nødt til at gå på kompromis og bestille maden udefra.

Vælg den bedste blandt de mange

Min kone havde dog heldigvis været på forkant med udviklingen og undersøgt markedet for leverandører, og hun havde snævret det ind til et par stykker. En af dem var ebuffet.dk, et firma som på deres hjemmeside beskrev deres mad med en passion og en viden, som jeg virkelig godt kunne lide.

Jeg valgte at ringe til ebuffet.dk som den første af de mulige, og det fortrød jeg ikke. Dem, som sad i deres kundeservice, var lige så kompetente som dem, der beskrev maden, så for mig var der ingen tvivl. Det skulle være Ebuffet, der leverede til både sølvbryllup og jubilæum.

Jeg ventede i spænding på selve dagen, og jeg er ikke bleg for at sige, at Ebuffet leverede det bedste, jeg har smagt, til både sølvbryllup og jubilæum. Til vores sølvbryllup var der en buffet, og det blev en fest med alt, hvad der hører til.

Fantastisk lækkert

Alt, hvad vi havde bestilt, var i en kvalitet, som var uhørt, og alene duften fik mundvandet til at løbe. Kød så mørt, at det kunne klippes med et øjenbryn, og garniture så frisk, at det må være plukket samme morgen, som det blev serveret til aften.

Både til buffeten og til den brunch, som vi fik til mit jubilæum, fik vi hjemmebagt brød så frisk og velsmagende, som havde det lige forladt ovnen. Alt fra serveringen, mængden over prisen og vejledningen og selve kvaliteten af maden er virkelig i en klasse for sig selv.