Lækker mad til 60-års-fødselsdag

By:

Min mor fyldte i sidste weekend 60 år, og eftersom hun ikke selv kunne overskue at stå for planlægningen, meldte jeg mig frivilligt til at klare den del, da jeg elsker at stable sådanne ting på benene. Der gik ikke længe, før jeg havde lagt en plan for det hele og var klar over, hvad der skulle gøres. En af de ting, som jeg meget gerne ville klare selv, var maden, da det er en af mine store passioner. Dog var det også den del af hele planlægningen, som fyldte allermest, og som jeg vidste ville komme til at tage længst tid. Da vi begyndte at nærme os dagen, kunne jeg efterhånden godt se, at min plan i forhold til maden ville skride, og jeg blev derfor nødt til at finde et alternativ, selvom jeg ikke var meget for det. Det endte så med, at jeg besluttede mig for at bestille mad fra et cateringfirma ved navn Ebuffet.

Ingen skuffelser

Jeg må ærligt sige, at jeg langt fra var skuffet. Faktisk blev jeg meget positivt overrasket, og jeg fortrød ikke et øjeblik, at jeg havde valgt dette firma til at udføre catering for mig. Det var da heller ikke kun mig, der var ovenud begejstret for den lækre mad. Min mor og alle gæsterne var helt vilde med maden, som i øvrigt var en buffet, jeg selv havde sammensat på deres hjemmeside http://ebuffet.dk/. Kødet var stegt til perfektion, og salaterne var saftige og smagfulde. Der var ikke noget at sætte en finger på i forbindelse med kvaliteten.

Det var dog ikke udelukkende maden, der var af høj kvalitet. Også deres service var helt igennem fantastisk. Først og fremmest kom de nemlig til tiden, for det andet var maden varm, for det tredje var priserne utrolig billige, og for det fjerde havde de hele tiden et smil på læben – og det betyder rigtig meget i min verden.

Posted in: catering