Huen blev fejret med en lækker brunch

By:

Sidste år kunne jeg endelig krone tre år på gymnasiet med en flot, rød studenterhue med et fint 12-tal i. Sommerens eksaminer var nu omsider overstået, og forud ventede et par måneder med ferie, inden kursen blev sat mod universitetet. Inden da skulle de tre års hårde arbejde dog fejres med manér – både med studenterkørsel, klassefester og selvfølgelig et arrangement med familien.

I fællesskab med mine forældre inviterede vi således familie og mine nærmeste venner/veninder til brunch med alt, der hører til. I stedet for at mine forældre skulle stresse med madlavning, bestilte vi brunch ud af huset, og det var en rigtig god idé!

Brunch buffet var et sikkert hit

Efter en kort Google-søgning måtte vi hurtigt sande, at der i hovedstadsområdet var hundredvis af muligheder for at bestille brunch via alverdens cateringfirmaer. Vi faldt dog særligt over en hjemmeside, http://ebuffet.dk/brunch/, som blandt andet tilbyder såkaldte brunch buffeter, hvor man helt selv kan sammensætte sin ønskede brunch. Det er muligt at vælge imellem 45 forskellige retter, herunder selvfølgelig pølser, røræg og kanelsnegle. Der er med andre ord noget for alle og enhver, og det er ganske nemt at vælge lige netop de retter, du har lyst til. Du ”vinger” nemlig bare en boks af, hvis du ønsker den pågældende ret – nemmere bliver det da ikke. 

Som sagt viste det sig at være en rigtig god idé at bestille brunch ud af huset. For det første slap vi selv for at skulle op tidligt om morgenen og gøre maden klar. Selvom vi selvfølgelig kunne have lavet noget aftenen før, ville vi helst undgå dette, så maden var så frisk som mulig. Vi fik tilmed en rigtig god pris på brunchen, hvorfor den samlede pris næsten var billigere, end hvad vi selv kunne lave det til. Alt i alt en rigtig god brunch, som lagde fundamentet til en hyggelig dag i godt selskab.