En god start på en god dag

By:

Hvert år så samler jeg familien og tager med dem på Bakken og i Dyrehaven og har en fantastisk dag. Vi starter altid med brunch, og så er det afsted med nogle pakkede madkurve og nyde familien og alt det, som skoven og haven har at byde på.

At få det leveret

I år ville der dog være andre boller på suppen, for jeg havde lige været igennem en operation i foden, og det var ikke muligt for mig at lave brunch til 40 mennesker. 

Derfor var jeg for længe siden gået i gang med at undersøge, hvem som kunne være en mulig leverandør til maden, inden vi skulle ud af døren allesammen.

Jeg havde to tilbage, som jeg skulle ringe til, inden jeg skulle vælge en, men efter jeg havde snakke med kundeservice hos Ebuffet, så var der ingen tvivl om, at det var dem, som skulle levere, både hjemmesiden og kundeservice præsenterede deres mad med passion og viden, dejligt med kompetente mennesker.

Der var meget at vælge imellem og sammen med kundeservice og fruen i huset, så fik vi valgt nogle retter, som de fleste ville kunne spise.

En ny tradition

På dagen, hvor vi skulle afsted, var solen højt på himlen, og Ebuffet kom med brunch ud af huset og stillede op i haven, allerede inden de sidste fade var stillet op, løb min mund i vand, og jeg kunne dufte alle de gode retter.

Gæsterne var alle vilde med maden, alt fra de små pølser til den røgede laks og det friske brød med iskoldt smør over fritata og quiche med spinat, var noget, som der blev snakket om resten af dagen. Man må sige, at Ebuffet leverede langt over, hvad jeg havde forventet til prisen, og det er ikke sidste gang jeg bruger dem, for jeg skal lede længe efter et sted, hvor jeg kan få så professionel en pakke med alt fra levering over kundeservice til selve maden på et sted.