De store fordele ved at bestille mad udefra

By:

Jeg havde til min datters konfirmation bestilt mad ud af huset fra http://ebuffet.dk/, hvilket var en kæmpe succes. Det var buffet, der var blevet bestilt, så der var rigtig meget lækker mad, og gæsterne var ellevilde. Der var flere forskellige stykker kød, der var en masse salat, og så var der kartofler, pasta samt andet tilbehør. Der var kort sagt alt, der kunne få munden til at løbe i vand, så det var perfekt. Ikke nok med maden var god, så var der en række andre fordele, som jeg virkelig nød.

Mere tid til gæsterne og alt andet

Mad tager utrolig meget tid, men alt det slap jeg for ved at bestille mad ud af huset. Der var nemlig andre, som stod for det, hvilket betød, at jeg ikke skulle rende rundt i køkkenet under selve konfirmationen – nej, jeg kunne snakke med gæsterne og nyde de mange sjove indslag. Desuden havde jeg op til konfirmationen mere tid til at få styr på alt andet, hvilket gjorde det hele mere overkommeligt.

Mad fra professionelle

Jeg føler selv, at min mad er perfekt, men sandheden er nok i virkeligheden den, at der er flere, som har bedre færdigheder i køkkenet end mig. Hos Ebuffet har de nogle rigtig gode kokke, og jeg ville aldrig kunne lave mad, der var kommet op på deres niveau. Så for mine gæster og min egen skyld er jeg lykkelig over, at der blev bestilt mad udefra.

Står du selv og skal til at holde et festligt arrangement af den ene eller anden slag, kan jeg klart anbefale, at du bestiller mad udefra. Det giver dig utrolig meget frihed, og du kan se frem til en madoplevelse, der nok skal sætte godt gang i festlighederne, og derfor er det noget, du skal overveje meget kraftigt.