Catering sikrer lækker mad til vores firmafest

By:

Som virksomhedsejer er dine ansatte ofte nøglen til succes, og derfor skal de selvfølgelig belønnes, når tingene kører. Sådan har vi altid gjort det i mit firma, og det har vi ingen intentioner om at holde op med. Vi holder jævnligt firmafester, hvor medarbejderne kan tage en ledsager med og nyde en hyggelig aften i selskab med deres kolleger i mere uformelle omgivelser. I denne forbindelse køber vi altid mad udefra, da vi ikke selv har nogen kantine i virksomheden, og selvom jeg som selvstændig skal klare en del ting i virksomheden, er madlavningen trods alt ikke en af dem.

Nemt og fleksibelt

En af de største fordele for os ved at bestille mad udefra er selvfølgelig, at det er nemt og fleksibelt. Det eneste, vi skal bryde vores hoveder med, er, hvad vi godt kunne tænke os at spise. Vi skal ikke handle ind, møde et par timer før og tilberede/forberede selve maden. Alt dette klarer vores trofaste samarbejdspartnere, der selvfølgelig leverer maden i bokse, som sikrer, at maden også er varm, når den skal spises senere på dagen/aftenen. 

Når vi fra tid til anden inviterer medarbejderne til fest, køber vi altid mad hos ebuffet.dk, som både er billige, dygtige og hurtige. Nogle gange har vi måske været lidt sent ude ift. bestilling af mad, men det har indtil videre ikke været noget problem, og denne fleksibilitet sætter vi overordentlig stor pris på – i løbet af en travl arbejdsdag er der ikke altid tid til lige at få sat sig ned og bestilt det mad, man måske først skal bruge om et par uger.

Skal I bruge lækker og velsmagende mad til jeres firmafest, kan vi kun anbefale ebuffet.dk, som leverer på alle punkter – både smagsmæssigt og på prisen, der er til at betale for de fleste.