5 ud af 5 stjerner

By:

Jeg elsker at lave mad, men ikke så meget som jeg elsker at spise det. Desuden antager jeg altid, at mine gæster har det på samme måder, og derfor skal de altid have den bedste madoplevelse, når de kommer på besøg hos mig, og det er, selvom jeg står for maden, eller om det kommer udefra – kun det bedste er godt nok. For nyligt skulle min lille øjesten, som nu er blevet konfirmeres, og derfor skulle jeg selvfølgelig sikre mig, at maden var topklasse til gæsterne.

Jeg sprang madlavningstjansen over

Det ligner mig ikke, men jeg valgte at springe madlavningen over. Der var simpelthen ikke tid til det med alle de andre ting, som jeg skulle have styr på. Derfor gik jeg på jagt efter et sted, hvor de tilbød mad ud af huset. Dette var ikke en let opgave, idet jeg er utrolig perfektionistisk, når det kommer til min mad. Efter jeg havde ledt overalt, fandt jeg endelig frem til et sted, som så ud til at leve op til mine ufattelig mange og til tider urimelige krav. Stedet hed ebuffet.dk, og den oplevelse, mine gæster og jeg fik, var helt utrolig – maden var perfekt.

Ikke en finger at sætte på oplevelsen

Vi fik leveret buffet til konfirmationen, og det var helt vildt godt. Maden kom til tiden, og den var stadig varm. Buffeten bestod er flere forskellige stykker kød, ligesom der var en masse lækre kartofler og andet tilbehør, som gjorde madoplevelsen til noget helt unikt. Ikke bare var der utrolig meget – nej, det smagte alt sammen fantastisk, og alle gik mere end en gang, så de kunne prøve de mange muligheder.

Jeg elsker mad, og det her var helt perfekt. Skal jeg give oplevelsen en karakter, er der ingen tvivl om, at det er 5 ud af 5 stjerner, som maden skal have.